Japonya Turizm Ajansı Çevrimiçi Verileri Analiz Ediyor

Japonya Turizm Ajansı, korona sonrası MICE'da gerekli çalışmaları netleştiriyor, çevrimiçi katılımcıların davranış verilerini analiz ediyor, hibritleşmeye yanıt veriyor. Turizm Ajansı ayrıca, "Yeni koronavirüsün yakınlaşmasından sonra MICE'ın ideal durumuna ilişkin bilgi derlemesini paylaşıyor.

Japonya Turizm Ajansı Çevrimiçi Verileri Analiz Ediyor
MICE insan kaynaklarının denizaşırı organizatörlere ve ilgili işletmelere bilgi yaymak için gerekli olan dil becerileri iletişim becerileri ve BİT bilgisi gerektirmesi önerildi

Araştırma" kamu raporuna ilişkin olarak uzmanlarla yapılan görüşmelerden elde edilen önerilerin bir özetini ve bir özetini (yönetici özeti) yayınladı.

Bu kez yayınlanan özet sürümde, iş amacı ve iş ana hatlarına ek olarak, "insanlar (organizatör / katılımcı / MICE insan kaynakları)" "nesneler (tesis / ekipman / mekan / araç / teknoloji)" "para (denge yapısı / denge yapısı / "Riskten korunma / yatırım" ve "nesneler (tutma formu / program / sürdürülebilirlik" ile ilgili olarak, değişiklikler ve sorunlar ve gelecekteki yönler özetlendi.

Yönetici Özetinde, Corona ile ve Corona Sonrası ile ideal toplantı yöntemi hakkında Eylül ayından Kasım 2020'nin sonlarına ve Ocak 2021'in sonlarına kadar uzmanlarla görüştük. Buna dayanarak, insanlara, mallara, paraya ve şeylere odaklanan uluslararası konferanslar düzenlemenin gerekliliklerini düzenledik.

İnsani bir bakış açısıyla, birden fazla medya aracılığıyla bilgiyi yaymayı ve organizatöre bir mekan ve ilgili işletmeler olarak olası destek ve araçları sağlamayı düşünmek gerekir.

Ayrıca, katılımcıların çevrimiçi katılımdan elde edilen davranışsal verileri analiz ederek daha derin bir değer sağlamaları istenmektedir ve çevrimiçi olarak, etkileşimden memnuniyetsizlik ve sürekli dikkat nedeniyle zorluklar yaşanmaktadır. Bu nedenle, ergonomik açıdan konfor ve rahatlığın iyileştirilmesi gerekliydi. .

MICE insan kaynaklarının, denizaşırı organizatörlere ve ilgili işletmelere bilgi yaymak için gerekli olan dil becerileri, iletişim becerileri ve BİT bilgisi gerektirmesi önerildi.

Olayların perspektifinden, mekanlardan ve tesislerden enfeksiyon kontrol önlemlerini eksiksiz bir şekilde uygulamalarını ve korona sonrası dönemi öngörerek bir strateji ile çalışmasını istedik. Ayrıca mekanda mevcut durum kavrandıktan sonra bölgenin üst hedeflerinin ve üst planlarının öneminin ortaya çıkarılması ve yeni uluslararası konferanslara cevap verme yönünün netleştirilmesi ve diğer kuruluşlarla işbirliği içinde çözülmesi istenmektedir. sektörlerin gelişiminin farkında olmak etkili oldu.

Para açısından, konferans kayıt ücretlerindeki değişikliklere ve uluslararası konferansların sponsorluğundaki değişikliklere odaklandı ve iptal riskiyle başa çıkmanın önemine dikkat çekti. Paydaşların riskler ortaya çıktığında karşı önlemleri ve rolleri tartışmaları ve kuralları formüle etmeleri gerektiğine dikkat çekti.

Olaylar açısından bakıldığında, hibrit format zaten yaygın hale gelirken, yüz yüze formatın değeri yeniden değerlendirildi. Bu nedenle etkinliğin amacına uygun bir formatın benimsenmesi ve olasılıkların genişletilmesi tavsiye ediliyor. Ayrıca, yerel sakinlerin anlayışı ve sürdürülebilirlik bilinci arttıkça, etkinliğin miras da dahil olmak üzere faydalarını en üst düzeye çıkarmak ve yükü azaltmak için çabaların önemine dikkat çekti.